Persoonlijke, individuele, op maat gegeven, supervisie middag “praktijkbeoefening vakopleiding”. De supervisie middag is een module van de verschillende Elohim beroeps opleidingen. Het wordt bij iedere opleiding vermeld of de supervisie midddag er wel of niet toe behoort. Ga naar jouw opleiding om te kijken of de supervisie middag erbij hoort.
Supervisie middag in het Elohim Centre Je komt een vooraf geplande middag (13:15 - 16:00) naar het Elohim Centre waar je het geleerde van de opleiding in de praktijk brengt door het geven van een persoonlijk healing, reading, coaching consult of een satsang (afhankelijk van de opleiding die jij volgt). Wij zorgen dat er voor die dag een cliënt of satsanggroepje is voor jou. De Elohim supervisor spreekt met jou vooraf en na afloop het door jou te geven consult door en zal op de achtergrond bij het consult aanwezig zijn. Het consult duurt 40 tot 60 minuten. Achteraf ontvang je tips voor je praktijk zowel als voor jezelf als therapeut, spirituele coach of satsang gever. De supervisie middag zal je zelfvertrouwen enorm doen versterken wat betreft betalende cliënten (anders dan het oefenen tijdens de opleiding met elkaar). Je zult meer vertrouwen in jouw eigen kwaliteiten, praktijkvoering en timemanagment mee naar huis nemen door alle tips.
Door wie wordt de supervisie middag gegeven: René de Quastenit & Anna Poppink zijn supervisor bij de opleidingen; MHRC, VPZ, Merlyn, HSP, HM, RHRC, AH
Meld je minimaal 2 maanden van te voren aan Het Elohim Centre heeft minimaal 2 maanden nodig om in die tijd voor jou een cliënt te werven voor jouw supervisie middag. Meld je daarom minimaal 2 maanden van te voren aan. Dit kan door je hier aan te melden en bij opmerkingen een voorkeur voor datum aan te geven. De supervisor neemt na aanmelding contact met jou op of jouw voorkeur kan doorgaan, of dat jullie gezamenlijk een andere datum plannen.
Thuisstudie en huiswerk Niet alleen je deelname aan de beroepsopleiding onderdelen, maar ook je inzet om te oefenen wordt van je verwacht. Dit is mede bepalend voor je vakkwaliteiten.
Verschillen in supervisie m.b.t. opleidingen De supervisie middag geldt voor verschillende opleidingen. Indien je meerdere opleidingen volgt kan dit betekenen (afhankelijk van welke opleidingen jij volgt) dat je ook meerdere supervisie middagen hebt. Een supervisie middag kan er als volgt uitzien; * Volg je een opleiding m.b.t. het worden en belichamen van een coach, healer of reader dan geef je een persoonlijk healing, reading, coaching consult. * Volg je een opleiding m.b.t. het healen van een bepaald gebied, woning of bedrijf dan geef je een persoonlijk healing, reading, coaching consult m.b.t. een vraag voor een gebied, woning of bedrijf. * Volg je een opleiding tot satsanggever of spiritueel coach, dan geef je een satsang of groepscoaching in plaats van een persoonlijk consult.
Elohim kwaliteitsnorm en je verslag Vanwege de Elohim kwaliteitsnorm en het eindcertificaat wil de organisatie dat je gedurende je opleiding en/of daarna, ook thuis oefent op vrienden, cliënten en bekenden. Dat je hetgeen je hebt geleerd toepast. Het staat je vrij een vergoeding aan je cliënt te vragen. Neem van één van deze thuisconsulten een verslag mee naar de supervisie middag. Het verslag mag maximaal 1 A4 zijn. Dit verslag bespreek je samen met de supervisor. De volgende punten moeten daarin omschreven zijn:
- Was de healy (klant) onbekend of bekend aan je.
- Wat was de vraag van de healy.
- Hoe ben je ingegaan op de vraag en welke tips heb je gegeven.
- Hoe verliep de healing? Wat kwam je hierin tegen.
- Stond je in je Hara en Ki?
- Heb je advies meegegeven t.a.v. ondersteunende middelen of een herhalingssessie.
- Waar kan de healy de komende tijd op letten qua uitwerking en verbetering.
- Welke feedback kreeg je van je cliënt terug.
- Wat triggerde jou als healer, wat vond je lastig.
- Hoe lang duurde de sessie en heb je een vergoeding gevraagd.
- Krijg je al feeling met je specifieke/unieke kwaliteit.
- Eventueel aanvulling vanuit je zelf wat nog belangrijk is.
Contact en route
Wat je meer moet weten i.v.m. het verkrijgen van een opleidings eindcertificaat
|